Vezels en kruidenOnze hedendaagse voeding bevat helaas niet meer voldoende vezels. De vezel- en kruidentabletten van Herbalife bevatten een mix van vezels en specifieke kruiden om te voldoen aan de dagelijkse behoefte voedingsvezels.

De combinatie van vezels en water zorgt ervoor dat afvalstoffen afkomstig van voeding veel beter verwerkt en verwijderd worden. Met als gevolg een betere spijsvertering. Deze betere spijsvertering leidt dan weer tot een betere opname van onze voeding.

Vezels  helpen het spijsverteringssysteem gezond te houden door bulk te leveren en de doorlooptijd van de darmen te verminderen. Voor een regelmatige stoelgang en een normale darmfunctie is het belangrijk genoeg vezels binnen te krijgen.


De aanbevolen hoeveelheid vezels om per dag binnen te krijgen is voor een volwassene 24 g, maar  velen van ons krijgen niet zo veel binnen als dat nodig is..


Probeer enkele van deze goede bronnen van vezels in uw dieet in te passen: Bonen, peulvruchten, linzen, zilvervliesrijst en volkorenpasta, volkorenbrood, noten, zaden en zemelen, groenten en fruit.


Als u moeite heeft dagelijks genoeg vezels binnen te krijgen, probeer dan eens een vezelsupplement, zoals de Vezels en Kruiden of Fiberbond om u te helpen de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 24 g te behalen.

Vezel- en kruidentabletten

Herbalife Vezel- en kruidentablettenOnze hedendaagse voeding bevat helaas niet meer voldoende vezels.....

Weergave: pagina 1 to 1 van 1 (1 pagina(s))