Over ons

Welkom bij Herbaline.be

Wij heten u van harte welkom op onze website Herbaline.be

Wij bestaan uit een team enthousiaste coaches, die de Herbalife producten kennen door eigen gebruik. Ik als fervent fitnesser die op zoek was naar iets om mijn lichaam zowel voor, tijdens als na het trainen te ondersteunen en zo het beste uit mijn sportieve prestaties te halen.  Mijn vriendin zocht al zolang naar een blijvende oplossing naar gewichtsbeheersing toe, en maakte zo kennis met de producten van Herbalife. 

Beiden zijn we erg enthousiast over de resultaten die we met Herbalife reeds behaalden. Voor mij is het een opsteker ivm gebruiksgemak, energie tijdens het sporten, uithouding, en snelle recuperatie na het sporten. Voor mijn vriendin een verademing van eindelijk gewicht te verliezen zonder honger te moeten lijden en zonder zich slap te voelen.  Integendeel, na enige tijd voelde ze zich pakken vitaler dan voorheen!  Vanuit onze persoonlijke ervaringen en de overtuiging van de kwaliteit van de producten, wilden we ook andere mensen kennis laten maken met Herbalife, om ook hun gezondheid te verbeteren!

Herbalife geeft gedegen opleidingen en ondersteuning aan zijn coaches, en wij zijn onderdeel van een gedreven team met kennis van zaken.

Herbalife is er voor iedereen, ook voor u.  Wat honderdduizenden anderen dagelijks kunnen bereiken, kan u uiteraard ook! YES YOU CAN!


Over ons

Wij zijn een team van onafhankelijk Herbalife Distributeurs die ondersteund worden door ervaren supervisors welke al enkele jaren actief bezig zijn met Herbalife. Door de jaren heen hebben ze elkaar beter en beter leren kennen en is de passie die we delen voor Herbalife, uitgegroeid tot een (h)echte vriendschap.

Al jaren helpen zij mensen bij het behalen van hun gewenste doel. De meeste van onze klanten maken gebruik van Herbalife om af te slanken, spiermassa bij te komen, zich fitter te voelen of gewoon gezonder te eten. De laatste tijd hebben we ook meer en meer sporters als klant, die op zoek zijn naar producten om hun sportprestaties te verbeteren.

Het ontstaan van Herbaline.be

Het idee achter Herbaline.be is ontstaan op het moment dat we samen besloten onze Herbalife producten ook online aan te bieden. Het leek ons dan ook een sterk voordeel dit samen te doen, om zo nóg meer kennis onder één dak te huisvesten. Hierdoor kunnen we u op de beste mogelijke manier ondersteunen en u van de beste mogelijke service voorzien.

Herbaline verkoopt sinds 2017 alle Herbalife producten online!

Herbaline.be: Uw voedingscoach voor uw persoonlijke doelstellingen

Vanuit onze persoonlijk interesse in (sport)voeding zijn wij bij Herbalife terecht gekomen. De producten van Herbalife zorgden ervoor dat het herstel na het sporten en het energiemetabolisme optimaal waren en wij waren allen in NO TIME verkocht! Wij waren én zijn zo dol op de producten dat wij al snel andere mensen wilden begeleiden met uitgebalanceerde voeding!

De Herbalife producten zijn ondertussen een onmisbaar en vast onderdeel geworden van onze gezonde en actieve levensstijl. De producten zijn écht wel de uitkomst. Wij weten dat ons lichaam iedere dag op een eenvoudige manier uitgebalanceerde voeding krijgt met Herbalife. Dit willen willen we nu ook aanbieden via onze site.

ONS DOEL

Wilt u afvallen, vitaler worden en zich energieker voelen, er beter uitzien of uw (sport)prestaties verbeteren? Met een op maat afgesteld programma kunt u uw doelstellingen bereiken.

Wij proberen u niet alleen te voorzien van informatie over de juiste Herbalife producten in combinatie met een evenwichtige, actieve levensstijl, maar wij zullen u ook begeleiden in het traject om uw doelstellingen te bereiken.

ONS KERNACTIVITEITEN

- Advies en verkoop Herbalife supplementen

- Persoonlijke begeleiding Herbalife Programma’s

- Opleiding & Begeleiding nieuwe Herbalife Distributeurs

Heeft u echter nog andere vragen en/of opmerkingen? 

Aarzel niet om Contact met ons op te nemen. Wij staan steeds voor u klaar !

Contact