Bananenbrood

Bananenbrood

Bij het gloednieuwe product van Herbalife Nutrition hoort natuurlijk een passend recept waar je je vingers bij aflikt maar geen schuldgevoel van krijgt. Met de F1 Bananen Crème kun je een overheerlijk Bananenbrood maken. 

Recept

Mix alle ingrediënten in de blender tot een beslag. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Schenk/schep het beslag in de vorm en klop het blik even op het aanrecht zodat de luchtbellen uit het beslag gaan. Snijd 1 banaan doormidden en leg beide helften op het beslag. Strooi het amandelschaafsel eroverheen. Bak gedurende 45min in de oven op 175 graden. Check met een satéprikker of het bananenbrood gaar is van binnen laat indien nodig nog iets langer staan. (Het brood blijft sowieso smeuïg en zal niet volledig 'droog' worden). Wanneer de bovenkant iets te snel bruin kleurt is het raadzaam het bananenbrood te bedekken met de rand van het bakpapier zodat hij niet aanbrandt. Laat hem als hij klaar is eerst goed afkoelen in zijn blik voordat je hem eruit haalt en aansnijdt.


Dit heb je nodig (10 personen):

3 maatscheppen NIEUWE F1 Bananen Crème

3 eieren

2 maatscheppen PDM

2 tl bakpoeder

100 g Multivezeldrank poeder

1 handje amandelschaafsel

5 bananen

1 banaan voor bovenop


Tags:

Leave A Comment