Het belang van de Herbalife Coach

Wilt u uw gewicht beheersen, er beter uit zien of vitaler voor de dag komen? Onze producten helpen u op weg. Goed advies hierover is van essentieel belang. Hierbij komt uw persoonlijke coach om de hoek kijken. Deze heeft voor u de juiste informatie in de juiste situatie en kan u daarom de perfecte, op maat afgestelde producten bieden en u van gericht advies voorzien met een persoonlijke benadering. Laat u daarom adviseren over de juiste combinatie van onze producten en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Uw Herbalife coach voor uw persoonlijke doelstellingen

Verschillende aspecten spelen een rol bij het neerzetten van goede prestaties. Naast inzet, training en talent speelt voeding een cruciale rol. Als u uw lichaam niet voorziet van de juiste brandstof, dan kan dit lichaam niet optimaal presteren en zullen de gewenste resultaten uitblijven. En daar kom ik als coach om de hoek kijken. (Top)sport vereist namelijk specifieke voeding en niet altijd zijn de juiste voedingsstoffen uit de normale voeding te halen. Daarom kan ik samen met u kijken wat uw wensen zijn, welke prestaties u wilt bereiken en welke voedingsstoffen u wel en welke juist niet binnen moet krijgen. Op deze manier kunnen wij een programma samenstellen dat speciaal voor u op maat is gemaakt, zodat u met de perfecte voeding en de juiste training het maximale uit uw lichaam kunt halen.

Ideaal voor het behalen van maximale sportprestaties is de Herbalife24-sportvoedingsreeks. Deze complete lijn voorziet in alle voedingsstoffen voor de sporter, zowel voor, tijdens als na een training of wedstrijd, gedurende de hele dag. Afhankelijk van welke sport u beoefent en wat de doelen zijn die u op sportgebied wilt bereiken, kan ik u adviseren welke van deze producten u kunt gebruiken en in welke mate. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u optimaal wordt voorbereid op de inspanning, energieker wordt en sneller herstelt na de inspanning om zo tot topprestaties te komen. Keer op keer.

Wat kunnen wij u als Herbalife-coach bieden?

Vele mogelijkheden

Als Herbalife-coach kent u een grote mate van vrijheid. Zo stelt u zelf uw eigen verkoopdoelstellingen vast en heeft u alle vrijheid om te bepalen waar u werkt, wanneer en met wie u werkt en hoeveel u werkt. U bent zelf verantwoordelijk voor uw succes en toch staat u niet alleen. In het netwerk dat de Distributeurs samen vormen, steunen ze elkaar, trainen ze elkaar en ontwikkelen ze samen nieuwe ideeën.

Bovendien hebben ze allen een internationaal bedrijf achter zich staan, waardoor iedereen evenveel kans heeft op succes. Hiermee biedt het distributeurschap, als coach, bij Herbalife een ideale zakelijke mogelijkheid, of u nu fulltime of parttime wilt werken.

Uzelf blijven ontwikkelen

Herbalife biedt haar coaches de mogelijkheid om zich op zakelijk gebied permanent te blijven ontwikkelen. Informatie over de producten, maar ook verkoop- en marketingtrainingen, worden u continu, tegen een geringe vergoeding aangeboden. Zo blijft u uitstekend geïnformeerd over de producten en de relevantie van de producten voor uw klanten.

De hoge kwaliteit van de producten en de gedrevenheid van alle Herbalife-coaches wereldwijd staan aan de basis van het succes van Herbalife dat al meer dan 34 jaar voortduurt.

Een heel team staat achter u

Bij Herbalife staat u er nooit alleen voor. Het starten van uw eigen onderneming is een spannende gebeurtenis. Daarom zal het u vertrouwen geven om te weten dat er een heel team achter u staat. Iedere Herbalife-coach heeft een sponsor, dat is degene die u heeft ingeschreven en bekend heeft gemaakt met Herbalife, de producten en zakelijke mogelijkheden. Daarnaast zijn er vele trainingen en hulpmiddelen waar u als Distributeur gebruik van kunt maken, zoals:

  • Gratis E-learning om u kennis te laten maken met Herbalife
  • Introductiemiddag voor nieuwe coaches, waar u uitleg krijgt over het bedrijf
  • Lokale, regionale, nationale en internationale trainingen
  • Handige, interactieve website voor Distributeurs

En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden die wij u bieden.