Vezel- en kruidentabletten

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: 3114
  • Spaarpunten: 2

Herbalife Vezel- en kruidentabletten

Onze hedendaagse voeding bevat helaas niet meer voldoende vezels. De vezel- en kruidentabletten van Herbalife bevatten een mix van vezels en specifieke kruiden om te voldoen aan de dagelijkse behoefte voedingsvezels.

De combinatie van vezels en water zorgt ervoor dat afvalstoffen afkomstig van voeding veel beter verwerkt en verwijderd worden. Met als gevolg een betere spijsvertering. Deze betere spijsvertering leidt dan weer tot een betere opname van onze voeding.

Herbalife Voedingsvezels

Wat zijn vezels?

Voedingsvezels zijn belangrijk voor een goede werking van onze spijsvertering. Vezels zorgen voor een verzadigd gevoel na het eten ervan omdat deze niet worden verteerd in onze dunne darm.

Vezels zorgen er ook voor dat de spijsvertering gestimuleerd wordt en deze het voedsel beter en gemakkelijker gaat verteren. Zo bevorderen vezels de stoelgang en zullen ze obstipatie (moeilijk naar het toilet kunnen) voorkomen. Vezels zorgen er dus voor dat u veel gemakkelijker naar het toilet kan gaan.

Voedingsvezels komen vooral voor in de celwand van planten. Volkoren, groenten, peulvruchten, aardappelen, granen en zijn allen een rijke bron aan vezels.

Helaas voorziet onze voeding niet meer in voldoende vezels. Herbalife Vezel en Kruidentabletten zorgt ervoor dat u elke dag voldoende vezels binnenkrijgt.

Voordelen Vezel- en kruidentabletten Herbalife

Bevat havervezels en peterselie

Herbalife Havervezels

Havervezels
Havervezel zijn oplosbare vezels. Havervezels werken zeer goed op onze darmen en gaan een opgeblazen gevoeld tegen. Ook maagproblemen worden voorkomen met Havervezels.

Onderzoek heeft aangetoond dat het regelmatig eten van ongepelde haverkorrels zeer effectief is tegen een te hoog cholesterolgehalte. Daarbij bevorderen de Havervezels in de Herbalife vezel en kruidentabletten een constante bloedsuikerspiegel en bijgevolg een stabiele aanmaak van Insuline.

Havervezels verbeteren ook nog de stoelgang, waarbij de darmen op allerlei manieren gebaat zijn, bijvoorbeeld bij obstipatie.

Herbalife Peterselie Kruiden

Peterselie
Peterselie is een zeer goed kruid wanneer u last heeft van een te trage spijsvertering.

Nieuwe gewijzigde formule !

  • Hoeveelheid Vezels is verhoogd van 1,5 g naar 3 gram (+94 %)

  • Hoeveelheid Peterselie is verhoogd van 10 mg naar 100 mg per tablet
     
  • Grootte van tablet van 686 mg naar 900 mg

  • Enkele kruiden zij weggelaten: papaya, hibiscus, pepermunt, kamille, eucalyptus, sinaasappelbloesem, venkel, appelcider.


Gebruik Vezel en Kruiden Tabletten

Neem drie keer per dag (bij elke maaltijd) twee tabletten Herbalife Vezels en kruien bij iedere maaltijd.

Vezel en kruidentabletten kunnen perfect gecombineerd worden met Herbalife Formula 1 Voedingsshake en de Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex.

Met gesloten dop bewaren op een koele, droge plaats.

Ingrediënten Vezel en Kruiden Tabletten Herbalife


Voedingswaarde-informatie Vezel- en kruidentabletten
Per 6 tabletten
Vezels. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 g
Peterselie. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . 600 mg


Havervezel (Avena sativa L.), vulstof (microkristallijne cellulose), inuline, peterseliepoeder (Petroselinum crispum A. W. Hill.), antiklontermiddelen (vernet natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), tablet oppervlaktelaag [glansmiddel (natriumcarboxymethylcellulose), maltodextrine, dextrose, emulgator (soja lecithine)]. 
Allergie advies: voor allergenen, bevat granen met gluten.

Prijs Vezel en kruidentabletten

Indien u interesse heeft in het aankopen van de herbalife vezel en kruiden tabletten, dient u hiervoor eerst in te loggen of een account aan te vragen. Dit is zeer eenvoudig en snel gedaan. Met deze Herbalife account kan u dan de prijs van de Vezel en kruidentabletten bekijken en indien gewenst deze bestellen.

 

Herbalife Vezel en kruidentabletten

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha