Formula 1 - Vanille (7 zakjes)

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: 2653
  • Spaarpunten: 1

FORMULA 1 VOEDINGSSHAKE VANILLE (7 zakjes)

De Formula 1 Voedingsshake van Herbalife is ook verkrijgbaar in een meeneemzakje. Handig voor onderweg of op het werk. Alleen verkrijgbaar in de smaak vanille. 


Etiketinformatie Formula 1 Voedingsshake vanille portie verpakking

Maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing en ondersteuning van evenwichtige voeding.

Formula 1 Voedingsshake vormt een heerlijke, evenwichtige maaltijd die een uitstekende balans biedt van hoogwaardige proteïnen uit soja en melk, belangrijke voedingsstoffen, toegevoegde plantaardige stoffen en kruiden. Geniet ervan als een voedzaam ontbijt, lunch of avondmaal voor een energiek gevoel en een effectieve gewichtsbeheersing.
Elke portie Formula 1 vermengd met 250 ml halfvolle melk:
• Bevat 221 calorieën,
• Is rijk aan proteïnen die helpen de spiermassa te behouden,
• Bevat vitaminen en mineralen, zoals de B-vitaminen: riboflavine, B6, B12, die bijdragen aan een normaal energiegevend metabolisme,
• Bevat vitamine E, plus seleen en zink die bijdragen aan bescherming van de lichaamscellen tegen oxidatieve stress.

AANBEVOLEN GEBRUIK:
Geniet elke dag van een Formula 1 Shake als evenwichtige maaltijd.
Meng twee eetlepels (26 g) poeder in 250 ml halfvolle melk (1,5 % vet).
Geniet van dit product binnen een evenwichtig en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.
Voor gewichtsbeheersing: Vervang twee dagelijkse maaltijden door een Formula 1 Voedingsshake, als onderdeel van een caloriearm dieet en eet daarnaast één evenwichtige maaltijd.
Voor een evenwichtig eetpatroon en gewichtsbehoud: Vervanging van één dagelijkse maaltijd door een maaltijdvervangend product, als onderdeel van een caloriearm dieet, draagt bij aan gewichtsbehoud na gewichtsverlies. Vervang dus één maaltijd per dag door een heerlijke F1 shake, en eet daarnaast twee evenwichtige maaltijden.

Met gesloten dop bewaren op een koele, droge plaats.

Dit product is bestemd voor gebruik bij een caloriearm voedingsplan en met andere voedingsmiddelen, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging. Het is belangrijk om voldoende te drinken. Het is belangrijk om de aanwijzingen op te volgen zoals aangegeven.

KENNISGEVING
Het is raadzaam om een arts te raadplegen voor gebruik van dit product bij een gewichtsbeheersingsprogramma. Dit geldt met name voor personen met chronische nierproblemen of insulineafhankelijke diabetespatiënten.


Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha