Ontbijt Programma 2 - Advanced

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: AD-Ontbijt
  • Spaarpunten: 8

Beschikbare opties:

Makkelijk en gezond ontbijten? Dat kan!

Dan is dit het Herbalife Advanced Ontbijt Programma voor wanneer je alle vitamine en mineralen wil binnen krijgen die u nodig heeft. De Herbalife Formula 1 Shake is de basis van het Herbalife Advanced Ontbijt Programma. Dit geeft u een geweldig uitgangspunt voor als u makkelijker en sneller wil ontbijten. Op deze manier bent u er zeker van dat u alle voedingsstoffen (52 voedingsstoffen) binnen krijgt die u nodig heeft. Het Herbalife Advanced Ontbijt Programma bevat de Herbalife Formula 1 Shake uit het Herbalife Quickstart Ontbijt Programma.

Het Herbalife Advanced Ontbijt Programma bevat:

  • 1 bus Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken)
  • 1 fles Herbalife Herbal Aloë Drank (keuze uit 2 smaken)

PRODUCTBESCHRIJVING

Het Herbalife Advanced Ontbijt Programma is een geweldige manier om alles  binnen te krijgen wat u nodig heeft op een dag.  Een uitgebalanceerd ontbijt, zoals bij het Herbalife Advanced Ontbijt Programma, voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie die u een geweldig uitgangspunt geven voor als u om alle noodzakelijk voedingsstoffen binnen te krijgen. De verrukkelijke voedingsbasis Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken) zorgt ervoor dat u alles binnen krijgt. Tevens de voedingsstoffen in eventuele supplementen beter door uw lichaam worden opgenomen. De Herbalife Herbal Aloë Drank ervoor dat uw lichaam aan de binnenkant opgeschoond word en verbeterd de stoelgang. Zo kunt u op een gezonde manier uw eetlust onder controle houden en verdwijnen de honger aanvallen voor enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak en frisdrank, etc.) zonder dat u het gevoel heeft om niks te kunnen eten.

Het Herbalife Quickstart Ontbijt Programma bevat:

Bevat alle belangrijke voedingsstoffen die ons lichaam op dagelijkse basis nodig heeft.

Bevat 40% Aloe Vera-gel gemaakt van het Aloë Vera-blad en heeft een reinigende werking

PAST HET HERBALIFE ADVANCED ONTBIJT PROGRAMMA WEL BIJ MIJ?

Door het aanpassen van uw voeding komt uw lichaam weer in balans en zult u makkelijker opstaan en energieker de dag door komen. Het is mogelijk dat u meer baat heeft bij één van de andere ontbijtprogramma’s. Komt u moeilijk u uw bed, heeft u een futloze dag of is het traditionele ontbijt lastig om te eten dan  adviseren wij het Herbalife Ultimate Ontbijt Programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om u energieker de dag door te komen en waar ontbijten een feest word. Er zijn 1001 recepten mogelijk. Kortom een Herbalife Ontbijt Programma verveelt nooit. Als u daarnaast ook nog (te) weinig beweegt past het Herbalife Ultimate Aankom Programma beter bij u zodat u alle voedingstoffen binnen krijgt die u nodig heeft en het lichaam ze kan opnemen.

BEWEGEN

Een gezond ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, en voor een gezonde en actieve levensstijl  is. Ook belangrijk dat u een vorm van beweging inpast. Dat gaat een stuk beter als u zich prettig en energiek voelt. Het Herbalife Advanced Ontbijt Programma kan daarbij helpen. Voor de een is dat elke dag naar de sportschool en voor de ander is dat om de dag een blokje om de wijk lopen. Doe aan 30 minuten bewegen per dag (naast uw dagelijkse bezigheden zoals werk, fietsen naar wek/school etc.). Zorg dat u iets vind wat u leuk vind om te doen zomer en winter. Wij organiseren met regelmaat diverse challenges om u in beweging te houden. Like onze Facebook pagina en zoek de challenge uit die u leuk vind.

Sporten

Meer bewegen dan normaal zal er toe leiden dat uw spiermassa zal toe nemen. Dat kunt u vertalen op de weegschaal dat het gewicht omhoog zal gaan. Toch adviseren wij om door te gaan met sporten, want wanneer u zal blijven bewegen zal dat zorgen voor blijvend gezond gewicht. U zal door uw beweging een hogere stofwisseling krijgen en daardoor een hogere vetverbranding. Ook wanneer u niet beweegt! Op deze manier zult u zich beter in uw vel komen en elke dag energiek starten.

Zolang u zich focust op uw beweging en voedingspatroon zal u elke dag een feest zijn. Uiteraard kunt u worden geholpen door een van onze coaches als u dat wenst.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha