Proteïnerepen - Citroen (14 repen)

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: 0260
  • Spaarpunten: 1

Herbalife Proteinerepen

De Herbalife proteinerepen zijn ideaal als gezond, voedzaam tussendoortje.

Gezonde tussendoortjes spelen een belangrijke rol in de een gezonde en evenwichtig voedingspatroon en zorgen er ook voor u voldoende essentiële voedingsstoffen én dat weg blijft van ongezonde suikerrijke snacks.

De proteïnen die voortkomen uit Soja worden als compleet beschouwd, omdat deze de perfecte balans Essentiele aminozuren bieden die ons lichaam nodig heeft.

De Herblife proteinereep is ideaal als zoet tussendoortje bij een evenwichtig voedingspatroon van 5 maaltijden per dag.

Voordelen Herbalife Proteinereep

  • Slechts 140 kcal per Herbalife Proteinereep

  • 10 g eiwitten per Herbalife Proteinereep

  • 15 g koolhydraten per Herbalife Proteinereep

  • Rijk aan Vitamine B1, B2, B5, B6, B12 en Vitamine E

  • Verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken

Waarom Herbalife repen bestellen?

Herbalife Proteïnerepen zijn bevatten 10 gram eiwit per reep. Eiwitten dragen bij aan de groei en het herstel van de spieren. Meer spiermassa ziet er niet alleen leuker uit, het vergroot ook automatisch de vetverbranding. Elke herbalife reep bevat een uitgebalanceerde mix van eiwitten en koolhydraten in de juiste verhouding.

Daarbij bevat de herbalife reep ook Vitamine(n) B (B1, B2, B5 B6, B12) en Vitamine E die bijdragen aan een verbeterd metabolisme.
Met slechts 140 calorieën en 10 gram eiwit is de Herbalife proteïne reep een lekker, gezond tussendoortje voor onderweg.

Gebruik Proteinereep

Neem de herbalife reep als tussendoortje tussen de maaltijden. Probeer te beperken tot maximaal 1 - 2 repen en varieer met andere Herbalife tussendoortjes voor extra afwisseling.

Herbalife reep als tussendoortje

De Herbalife Proteinreep is ideaal als voedzaam tussendoortje!

Wenst u echter te variëren, kan u steeds opteren voor andere Herbalife Tussendoortjes.

Zo kan u bijvoorbeeld 1 Herbalife reep per dag nemen, en als variatie hierop 1 van de 2 andere lichte snacks nemen om uw 6 eetmomenten van de dag vol te maken.

Zo heeft u 3 verschillende tussendoortjes op één dag. Dat maakt het natuurlijk gevarieerder en eenvoudige om vol te houden.

 

Gourmet TomatensoepGourmet Tomatensoep
Herbalife Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en eiwitrijk tussendoortje. De soep bevat 8 keer zoveel proteïne als in normale tomatensoep.

Gourmet Tomatensoep is een geweldig, hartig snackalternatief, of het nu iets warms en smakelijks is voor tussen de maaltijden door of een appetizer, of zelfs als tussendoortje laat op de avond. Houdt het evenwichtig en smakelijk zonder de calorieën zich op te laten stapelen.Geroosterde SojabonenGeroosterde Sojabonen
Geroosterde Sojabonen zijn rijk aan eiwitten en bevatten 9 gram proteïne per zakje.

Ideaal om te helpen magere spiermassa op te bouwen.
Herbalife Proteinereep Vitaminen

Vitamine E - 4,2 mg per Herbalife Reep (35% NRV*)
Vitamine E is een vetoplosbare vitamine. Vitamine E is de overkoepelende term voor 8 soorten anti-oxidanten: 4 tocopherols (alpha-, beta-, gamma-, and delta-) én 4 tocotrienols ( alpha-, beta-, gamma-, and delta-). 
Vitamine E, dus ook wel bekend onder de naam tocoferol, speelt een belangrijk rol bij de productie van rode bloedcellen en het op peil houden de lichaamsweefsels.
Vitamine E is belangrijk voor het is stand houden van onze weerstand.
Vitamine E is ook een sterke antioxidant. Anti-oxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen.

Thiamine - 0,95 mg per Herbalife Reep (86% NRV*)
Thiamine = Vitamine B1. Een wateroplosbare vitamine die zorgt voor de energieproductie en het metabolisme van koolhydraten. Thiamine is ook belangrijke bij de geleiding van zenuwimpulsen. Als co-enzyme is Vitamine B1 ook belangrijke bij de afbraak van glucose tot energie. 

Riboflavine - 0,95 mg per Herbalife Reep (68% NRV*)
Riboflavine = Vitamine B2. Een noodzakelijke Vitamine voor menselijk lichaam. Ook Vitamine B2 is een wateroplosbare vitamine en behoort tot de groep deflavoproteïnen.

Niacine - 5,4 mg per Herbalife Reep (34% NRV*)
Niacine = vitamine B3. Vitamien B3 zorgt voor een goede energiehuishouding. Vitamine B3 zorgt voor de aanmaak van vetzuren in het lichaam. Niacine zit in vlees, vis, volkoren graanproducten, groente en aardappelen.

Vitamine B6 - 0,88 mg per Herbalife Reep (63% NRV*)
Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, de afbraak en opbouw van aminozuren, waaruit eiwitten zijn opgebouwd. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, bloedaanmaak, het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Vitamine B12 - 1,3 μg per Herbalife Reep (52% NRV*)
Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en voor een goede werking van het zenuwstelsel. Vitamine B12 zit alleen in dierlijke producten, zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren. Vitamine B12 wordt ook wel cobalamine genoemd.

Pantotheenzuur 3,6 mg per Herbalife Reep (60% NRV*)
Pantotheenzuur = Vitamine B5.Vitamie B5 komtin bijna alle voedingsmiddelen voor. Pantotheenzuur is betrokken bij de synthese van vetten en cholesterol. Vitamine B5 maakt bij de synthese van vetzuren deel uit van het acylcarrierproteïne-domein van het vetzuursynthasesysteem.

* Voedingswaardereferenties

Herbalife Proteinereep ingredienten

Melkeeiwitconcentraat, fructosestroop, glucosestroop, melkchocoladeomhulling (16,7 %) (suiker, cacaoboter, melkpoeder, chocoladelikeur, emulgator (soja lecithine), aroma), amandelpasta (6,6 %), gelatine, gepofte rijst, aroma’s, DL-alfa-tocoferol, nicotinamide, calcium-D-pantothenaat, pydridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, riboflavine, cyanocobalamine.

Bevat melk, soja en amandelen. Kan sporen bevatten van Pinda’s, andere noot soorten, gluten en ei.

Herbalife Proteinereep prijs

Zou u graag weten wat de Prijs van een herbalife Proteine reep is?

Log dan hier in, of maak een account aan, zodat u deze herbalife prijzen kan bekijken en een bestelling kan plaatsten als u wilt.

Herbaline.be is één van de goedkoopste aanbieders van herbalife op de Belgische en Nederlandse markt. Ook voor de Herbalife Proteine repen maken wij voor u de scherpste prijs.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha