N-R-G Tabletten

  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Model: 0124
  • Spaarpunten: 2

Herbalife NRG

Herbalife NRG bevatten Cafeïne afkomstig uit Guarana.

De Herbalife NRG tabletten stimuleren de concentratie en de algemene mentale focus. 
Ook de vermoeidheid wordt tegengegaan door de NRG tabletten.

Voordelen Herbalife NRG Tabletten

  • Bevat 32 mg cafeïne uit guarana.
  • Gaat de vermoeidheid tegen
  • Stimuleert zowel de mentale als de fysieke prestaties
  • Zeer goed te verdragen
  • Minieme belasting van het spijsverteringsstelsel

Wat is Guarara?

De Guarana plant bevat hoge concentraties aan Cafeïne, (zelf hoger dan koffie). Guarana wordt om zowel de geestelijke als fysieke prestaties te verbeteren. Guarana zou het lichaam ook zuiveren na een vermoeiende training. Guaraná is echter ook, zoals elke vorm van cafeïne, een vochtafdrijvend middel.

Guarana beter dan koffie
Guarana is een goed alternatief voor koffie omdat het veel trager wordt opgenomen en bijgevolg veel beter te verdragen is en ook milder voor ons spijsvertering is.
Toch geeft Guarana een sterkere boost dan koffie. Sommige mensen hebben in de loop van de namiddag last van energiedipjes en kunnen zich dan minder goed concentreren. Een Herbalife NRG tablet zorgt voor de ganse dag voor meer energie.

De indianen in het Amazonegebied gebruiken guarana al eeuwenlang vanwege de stimulerende en opwekkende eigenschappen. Guarana zaden bevatten meerdere phytovoedingsstoffen, gezonde saponinen, verkwikkende xanthines en regulerende tanninen.

Waarom Herbalife N.R.G. tabletten bestellen

Het kan gebeuren dat u overdag een dipje krijgt en u moeite heeft uzelf te concentreren. Dit noemen we mentale vermoeidheid. 
Mentale vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben. Stress, slechte nachtrust, afleiding, ...

=> Guarana is een ideaal product om de mentale vermoeidheid te voorkomen of tegen te gaan.

Herbalife heeft de krachtige werking van Guarana  in de NRG tabletten verwerkt.

Met de Herbalife NRG tabletten verbetert u zowel uw fysieke als mentale prestaties en zal u geen inzinkingen meer krijgen gedurende de dag.

Voor mensen die altijd druk in de weer zijn, zijn de NRG tabletten van Herbalife een fantastisch voedingssupplement om altijd fit en gefocust te zijn.

Ook voor mensen die een dieet volgend, en bijgevolg een beperkt calorieën nemen én dus wat minder energie hebben, zijn de NRG tabletten ideaal. Guarana is zeer goed te verdragen en wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam.

Cafeïne

Cafeïne komt van nature voor in koffiebonen (koffie). Afhankelijk van de hoeveelheid, kan Cafeïne zowel positieve als negatieve effecten met zich meebrengen. Bij een kleine hoeveelheid (bv 1 à 2 kopjes koffie) heeft cafeïne een licht stimulerende werking. Cafeïne onderdrukt het gevoel van vermoeidheid en maakt je alerter. Zowel fysiek als mentaal. Een teveel aan cafeïne kan nadelige effecten hebben. Dus opletten met de hoeveelheid en de combinatie met andere cafeïne houdende supplementen:

Volgende herbalife Supplementen bevatten ook cafeïne:

- Thermo Complete: 
Thermo Complete is een voedingssupplement van Herbalife ter ondersteuning van het afslankproces.


- Instant Theedrank met Kruidenextracten:
Instant Theedrank met Kruidenextracten is een voedingssupplement van Herbalife en kan voor meer energie zorgen en kan uw alertheid behouden en verbeteren.

Gebruik Herbalife NRG Tabletten

Neem dagelijks twee tot vier tabletten verspreid over de dag. Na 17u geen tablet meer nemen om een goede nachtrust niet te verhinderen.

Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en al eeuwenlang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïnegehalte.

Ingrediënten NRG van Herbalife

Voedingswaarde-informatie NRG Guaranatabletten
Per dagelijkse dosis (4 tabletten)
Guaranaboonpoeder. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3,2 g
waarvan: cafeïne. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 128 mg

INGREDIËNTEN: Guaranaboonpoeder (78,4 %), vulstof (calciumcarbonaat), antiklontermiddel (vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), verdikkingsmiddelen (arabische gom, natriumcarboxymethylcellulose, guargum), tablet omhulling [glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, schellak), verdikkingsmiddelen (microkristallijne cellulose, vetzuren)].

Guaranaboonpoeder (Paulinia capana Kunth ex Humb., Bonpl et Kunth, 78%), vulstof (E170i), antiklontermiddelen

(E570, E551, E470b), verdikkingsmiddelen (E414, E466, E412), glansmiddelen (E464, E904, E460i, E570)

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha