WelzijnKent u die mensen, die er ondanks hun leeftijd jong uit blijven zien? Vol energie, een stralende lach op hun gezicht, heldere ogen, een gezonde huid?


Gezonde voeding zorgt ervoor dat u uw lichaam voorziet in de behoeften, om goed te kunnen functioneren. Herbalife heeft natuur en wetenschap gecombineerd en kan ondersteuning bieden voor uw welzijn.


Ontdek waartoe uw lichaam in staat is als het de beste producten krijgt en geniet van uw welzijn, uw nieuwe levensstijl!


Het welzijnsprogramma is er voor iedereen die zich al heel erg goed voelt, maar wel op zoek is om zich net dat ietsje beter te voelen. U wil met andere woorden graag extra ondersteuning voor een belangrijke periode in uw leven.


Bijvoorbeeld wanneer u op uw werk uitdagende deadlines heeft of een promotie wilt binnenhalen. Wanneer uw carrière veel van u vergt, is uw gezondheid en fitheid een belangrijke factor. 


Misschien bent u zelfstandige en weet u dat u beter presteert wanneer u zich optimaal voelt. U wilt er 100% kunnen zijn voor uw zaak. Ook studenten kunnen vaak een extra duwtje in de rug nodig hebben tijdens drukke studieperioden.


Welke de redenen voor u ook zijn, wij begrijpen dat extra ondersteuning op vlak van voeding en welzijn het beste in u naar boven zal halen, want dat is tenminste al één zorg minder.


Welzijn Programma 1 - Quickstart

PRODUCTBESCHRIJVINGHet Herbalife Welzijn Programma Quickstart bevat:1 bus Herbalife Formula 1 S.....

Welzijn Programma 2 - Advanced

PRODUCTBESCHRIJVINGHet Herbalife Welzijn Programma Advanced bevat:1 bus Herbalife Formula 1 Sha.....

Welzijn Programma 3 - Ultimate

PRODUCTBESCHRIJVINGHet Herbalife Welzijn Programma Ultimate bevat:1 bus Herbalife Formula 1 Sha.....

Weergave: pagina 1 to 3 van 3 (1 pagina(s))