Over Herbalife

Over het bedrijf Herbalife

Herbalife Nutrition is een wereldwijd voedingsbedrijf dat tot doel heeft de wereld gezonder en gelukkiger te maken. Herbalife is sinds 1980 op een missie om het leven van mensen te verbeteren met geweldige voedingsproducten. Herbalife Nutrition is toegewijd om oplossingen te bieden voor de wereldwijde problemen van slechte voeding en obesitas, een vergrijzende bevolking, torenhoge kosten voor de openbare gezondheidszorg.

Herbalife biedt hoogwaardige, wetenschappelijk ondersteunde producten, waarvan de meeste producten worden geproduceerd in door faciliterende bedrijven. Deze worden verdeeld door onafhankelijke Herbalife Nutrition distributeurs die onze samenleving inspireren om gezonder en actiever te leven.

Deze gerichte producten voor voeding, gewichtsbeheersing, energie en fitness en persoonlijke verzorging zijn uitsluitend beschikbaar voor en via toegewijde Herbalife Nutrition distributeurs in meer dan 90 landen.

Door de inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, ondersteunt Herbalife Nutrition de Herbalife Family Foundation (HFF).Herbalife is ook trots om meer dan 190 atleten, teams en evenementen van wereldklasse over de hele wereld te sponsoren, waaronder Cristiano Ronaldo, de LA Galaxy en talloze Olympische teams.

Herbalife Nutrition heeft meer dan 8.000 werknemers wereldwijd en wordt verhandeld op de New York Stock Exchange (NYSE: HLF) met een netto-omzet van ongeveer $ 4,5 miljard in 2016.

Waarom kiezen voor Herbalife?

Heel eenvoudig! Omdat Herbalife écht werkt!

Herbalife bestaat ondertussen al meer dan 35 jaar onder dezelfde naam en heeft in die periode al miljoenen mensen geholpen naar een beter welzijn. De vele tevreden mensen over de hele wereld zijn hier het levende bewijs van.

Herbalife biedt gewoon de beste voeding ter wereld aan!

Zoals elders in dit artikel omschreven, is Herbalife is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Herbalife zorgt ervoor dat u uw gewenste gewicht kan behouden, u veel energieker voelt en dat u veel vitaler door het leven gaat.

Deskundigen van Herbalife hebben bevestigd dat het essentieel is het lichaam te voorzien van de juiste voeding voor het behoud van het streefgewicht, het verbeteren van de lichaamscellen en het algemene welzijn. De juiste gezonde voeding kan zorgen voor een betere stofwisseling, een beter herstel, of zelfs een betere ontgifting van ons lichaam.

De herbalife producten zijn samengesteld uit een uitgebalanceerde combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en enzymen. Op basis hiervan biedt herbalife een betrouwbare oplossing voor gewichtsbeheersing en een beter welzijn.

Het lichaam heeft namelijk voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, eiwitten, koolhydraten, vetten nodig om gezond en fit te blijven. Een tekort hieraan kan leiden tot bepaalde lichamelijke klachten. Kan u bijvoorbeeld zeggen dat u dagelijks voldoenden jodium, Vitamine B5, Ijzer of Magnesium binnenkrijgt?

De Wetenschappelijke Ondersteuning van Herbalife

Herbalife heeft als doelstelling de ontwikkeling van innovatie van hun voedingsproducten nog te versterken en heeft daarvoor een impressionant team aan gereputeerde onderzoekers, wetenschappers en nutritionele experts samengesteld om hun onderzoek te leiden en te ontwikkelen.

De Wetenschappelijke Ondersteuning van Herbalife

Herbalife heeft haar eigen Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB - Nutrition Advisory Board) die zich inzet voor de vooruitgang in de nutritionele wetenschap:

De Internationale Voedingsadvies raad
Voorzitter Professor David Heber, houder van een doctorsgraad, streeft naar vooruitgang in de voedingskundige wetenschap. De adviesraad bestaat uit wereldwijd gerespecteerde wetenschappers waaronder zelfs een Nobelprijswinnaar, namelijk Louis Ignarro. Hiermee toont Herbalife aan dat het aan top van de wereld staat op het gebied van wetenschap in de voeding.

De verscheidene malen onderscheiden wetenschappers en voedingskundige experts van de NAB leiden onze productonderzoeken en productontwikkelingsprojecten. Hun omvangrijke kennis omtrent de gunstige eigenschappen van producten dient als belangrijke bron van expertise voor het samenstellen van de producten en programma's van Herbalife. Steve Hening houder van een doctorsgraad, is 'Chief Scientific Officer' binnen de NAB.

Kwaliteit Van Herbalife
Het Herbalife logo staat garant voor de kwaliteits van het Herbalife Product en de voortdurende ondersteuning en tevredenheid van de klanten. Sinds 1980 loopt Herbalife voorop bij de verbetering van persoonlijke voeding via betrouwbare dsitributeurs door middel van geavanceerde producten die grote voordelen bieden aan miljoenen mensen over de hele wereld.

Samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit onder zeer streng gecontroleerde productie omstandigheden. Dit kwaliteitsproduct van Herbalife is ontwikkeld in overeenstemming met de nationale regelgeving.