Aankom Programma 2 - Advanced

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: AD-Aankomen
  • Spaarpunten: 20

Beschikbare opties:

Al wat langer ondergewicht?

De combinatie van de producten in het Herbalife Advanced Aankom Programma geven u een geweldig uitgangspunt voor als u een paar kilo wilt aankomen, die u enige tijd al wil aangekomen. Het Herbalife Advanced Aankom Programma bevat de producten uit het Herbalife Quickstart Aankom Programma, plus de Herbalife Formula 3 Proteïnepoeder.

Het Herbalife Quickstart Aankom Programma bevat:

  • 2 bussen Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken)
  • 1 pot Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex
  • 1 pot Herbalife Vezel- & Kruidentabletten
  • 1 bus Herbalife Formula 3 Proteïnepoeder

PRODUCTBESCHRIJVING

Het Herbalife Advanced Aankom Programma bevat de producten uit het Herbalife Quickstart Aankom Programma, plus de Herbalife Formula 3 Proteïnepoeder. Door deze geweldige combinatie van producten heeft u een geweldig uitgangspunt voor als u al een wat langere tijd een paar kilo wil aangekomen. Ook bij het Herbalife Advanced Aankom Programma is de voedingsbasis de Herbalife Formula 1 Shake die ervoor zorgt dat u alle voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor tevens de voedingsstoffen in de supplementen beter door uw lichaam worden opgenomen. Zo kunt u op een gezonde en verantwoorde manier uw kilo’s aankomen die u er graag weer bij wil.

Het Herbalife Advanced Aankom Programma bevat:

PAST HET HERBALIFE ADVANCED AANKOM PROGRAMMA WEL BIJ MIJ?

Door het aanpassen van uw voeding komt uw lichaam weer in balans en zult u gaan aankomen. Het is mogelijk dat u meer baat heeft bij een ander Herbalife Aankom Programma. Voor mensen die al wat langer ondergewicht hebben en (te) weinig bewegen adviseren wij het Herbalife Ultime Aankom Programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om u kilo’s aan te komen die er al wat langer mist en u de energie geeft om (meer) te bewegen. Daarnaast komt uw stofwisseling opgang waardoor u sneller resultaat zult hebben.

Bewegen

Voor de een is dat elke dag naar de sportschool en voor de ander is dat om de dag een blokje om de wijk heen lopen. Doe aan 30 minuten bewegen per dag (naast uw dagelijkse bezigheden zoals werk, fietsen naar werk/school etc.). Aankomen gaat makkelijker wanneer u met regelmaat beweegt in combinatie met het Herbalife Advanced Aankom Programma. Het is dan ook belangrijk dat u een vorm van beweging inpast in uw levensstijl. Zorg dat u iets vind wat u leuk vind om te doen het hele jaar door. Wij organiseren met regelmaat diverse challenge’s om u in beweging te houden. Like onze Facebook pagina en zoek de challenge uit die u leuk vind.

Sporten

Door meer te sporten/bewegen dan dat u normaal doet zal er toe leiden dat uw spiermassa zal toe nemen. Door uw beweging zal u een hogere stofwisseling krijgen en daardoor een hogere vetverbranding. Ook wanneer u niet beweegt! U kunt dat vertalen op de weegschaal dat het gewicht omhoog zal gaan. Desondanks dat de weegschaal omlaag gaat in plaats van omhoog, adviseren wij u toch om door te gaan met sporten & bewegen.  Wanneer u blijft bewegen zal dat zorgen voor blijvend resultaat en u meer kilo’s zal hebben.

Zolang u zich concentreert op uw beweging en voedingspatroon in combinatie met het Herbalife Advanced Aankom Programma zult u uiteindelijk het gewenste resultaat zien. Mocht u hulp nodig hebben dan kan een van onze coaches u bijstaan.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha