Aankom Programma 3 - Ultimate

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: UL-Aankomen
  • Spaarpunten: 25

Beschikbare opties:

Ondergewicht en weinig beweging?

De combinatie van de producten in het Herbalife Ultimate Aankom Programma geven u een geweldig uitgangspunt voor als u een paar kilo aan te komen, die u al enige tijd probeert aan te komen en u meer energie geeft over de gehele dag. Het Herbalife Ultimate Aankom Programma bevat de producten uit het Herbalife Advanced Aankom Programma, plus de Herbalife Proteïnedrank Mix.

Het Herbalife Ultimate Aankom Programma bevat:

  • 2 bussen Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken)
  • 1 pot Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex
  • 1 pot Herbalife Vezel- & Kruidentabletten
  • 1 pot Herbalife Formula 3 Proteïnepoeder
  • 1 pot Herbalife Proteïnedrank Mix

PRODUCTBESCHRIJVING

Het Herbalife Ultimate Aankom Programma bevat de producten uit het Herbalife Advanced Aankom Programma, plus de Herbalife Proteïnedrank Mix. Door deze geweldige combinatie van producten heeft u een geweldig uitgangspunt voor als u al een wat langere tijd een paar kilo probeert aan te komen en weinig energie heeft. Ook bij het Herbalife Ultimate Aankom Programma is de voedingsbasis de Herbalife Formula 1 Shake die ervoor zorgt dat u alle voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor tevens de voedingsstoffen in de supplementen beter door uw lichaam worden opgenomen. Zo kunt u met meer energie op een gezonde en verantwoorde manier van uw lage gewicht weer naar wat meer kilo’s die u graag wil aankomen.

Het Herbalife Ultimate Aankom Programma bevat:

PAST HET HERBALIFE ULTIMATE AANKOM PROGRAMMA PROGRAMMA WEL BIJ MIJ?

Voor mensen die al wat langer ondergewicht hebben en (te) weinig bewegen adviseren wij het Herbalife Ultime Aankom Programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om u kilo’s aan te komen die u al wat langer te kort komt en u de energie geeft om (meer) te bewegen. Door het aanpassen van uw voeding komt uw lichaam weer in balans en zult u gaan aankomen. Daarnaast komt uw stofwisseling opgang waardoor u sneller resultaat zult hebben. Een persoonlijk advies is altijd mogelijk.

Bewegen
Voor de een is dat elke dag naar de sportschool en voor de ander is dat om de dag een blokje om de wijk heen lopen. Doe aan 30 minuten bewegen per dag (naast uw dagelijkse bezigheden zoals werk, fietsen naar werk/school etc.). Aankomen gaat makkelijker wanneer u met regelmaat beweegt in combinatie met het Herbalife Ultimate Aankom Programma. Het is dan ook belangrijk dat u een vorm van beweging inpast in uw levensstijl. Zorg dat u iets vind wat u leuk vind om te doen het hele jaar door. Wij organiseren met regelmaat diverse challenge’s om u in beweging te houden. Like onze Facebook pagina en zoek de challenge uit die u leuk vind.

Sporten
Door meer te sporten/bewegen dan dat u normaal doet zal er toe leiden dat uw spiermassa zal toe nemen. Door uw beweging zal u een hogere stofwisseling krijgen en daardoor een hogere vetverbranding. Ook wanneer u niet beweegt! U kunt dat vertalen op de weegschaal dat het gewicht omhoog zal gaan. Desondanks dat de weegschaal omlaag gaat in plaats van omhoog, adviseren wij u toch om door te gaan met sporten & bewegen.  Wanneer u blijft bewegen zal dat zorgen voor blijvend resultaat en u meer kilo’s zal hebben.

Zolang u zich concentreert op uw beweging en voedingspatroon in combinatie met het Herbalife Ultimate Aankom Programma zult u uiteindelijk het gewenste resultaat zien. Mocht u hulp nodig hebben dan kan een van onze coaches u bijstaan.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha