Aankom Programma 1 - Quickstart

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: QS-Aankomen
  • Spaarpunten: 17

Beschikbare opties:

Een paar kilo te weinig?

Dan is dit het basis programma voor wanneer u een paar kilo ondergewicht heeft. De combinatie van de producten in het Herbalife Quickstart Aankom Programma geven u een geweldig uitgangspunt voor als u een paar kilo wilt aankomen. Die u in de afgelopen tijd bent afgevallen of nooit heeft gehad en weer lekker in uw vel wil komen.

Het Herbalife Quickstart Aankom Programma bevat:

  • 3 bussen Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken)
  • 1 pot Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex
  • 1 pot Herbalife Vezel- & Kruidentabletten

PRODUCTBESCHRIJVING

Het Herbalife Quickstart Aankom Programma heeft een geweldige combinatie van producten die u een geweldig uitgangspunt geven voor als u in de komende tijd wat kilo’s wil aankomen. De verrukkelijke voedingsbasis Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken) zorgt ervoor dat u alle voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor tevens de voedingsstoffen in de supplementen beter door uw lichaam worden opgenomen. Zo kunt u op een gezonde manier uw kilo’s aankomen zonder dat u het gevoel heeft alles te moeten eten.

Het Herbalife Quickstart Aankom Programma bevat:

PAST HET HERBALIFE QUICKSTART AANKOM PROGRAMMA WEL BIJ MIJ?

Door het aanpassen van uw voeding komt uw lichaam weer in balans en zult u gaan aankomen. Het is mogelijk dat u meer baat heeft bij één van de andere aankomprogramma’s. Voor mensen die al wat langer ondergewicht hebben adviseren wij het Herbalife Advanced Aankom Programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om u kilo’s af te doen aankomen die er al wat langer mist. Als u daarnaast ook nog (te) weinig beweegt past het Herbalife Ultimate Aankom Programma beter bij u.

Bewegen

Aankomen gaat makkelijker wanneer u met regelmaat beweegt in combinatie met het Herbalife Quickstart Aankom Programma. Het is dan ook belangrijk dat u in uw leefstijl een vorm van beweging inpast. Voor de een is dat elke dag naar de sportschool en voor de ander is dat om de dag een blokje om de wijk lopen. Doe aan 30 minuten bewegen per dag (naast uw dagelijkse bezigheden zoals werk, fietsen naar wek/school etc.). Zorg dat u iets vind wat u leuk vind om te doen zomer en winter. Wij organiseren met regelmaat diverse challenge om u in beweging te houden. Like onze Facebook pagina en zoek de challenge uit die u leuk vind.

Sporten

Meer bewegen dan normaal zal er toe leiden dat uw spiermassa zal toe nemen. Dat kunt u vertalen op de weegschaal dat het gewicht omhoog zal gaan. Toch adviseren wij om door te gaan met sporten, want wanneer u zal blijven bewegen zal dat zorgen voor blijvende toename in het gewicht. U zal door uw beweging een hogere stofwisseling krijgen en daardoor een hogere vetverbranding. Ook wanneer u niet beweegt! Op deze manier komt u gezond aan en zult u zich beter in uw vel komen.

Zolang u zich focust op uw beweging en voedingspatroon zal de weegschaal omhoog gaan in combinatie met het Herbalife Quickstart Aankom Programma. Uiteraard kunt u worden geholpen door een van onze coaches als u dat wenst.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha