Afslank Programma 2 - Advanced

 • Beschikbaarheid:Op voorraad
 • Model: AD-Afslanken
 • Spaarpunten: 15

Beschikbare opties:

Al wat langer overgewicht?

De combinatie van de producten in het Herbalife Advanced Afslank Programma geven u een geweldig uitgangspunt voor als u een paar kilo af wilt slanken, die u enige tijd geleden al bent aangekomen. Het Herbalife Advanced Afslank Programma bevat de producten uit het Herbalife Quickstart Afslank Programma, plus de Herbalife Instant Kruidendrank.

Het Herbalife Quickstart Afslank Programma bevat:

 • 2 bussen Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken)
 • 1 pot Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex
 • 1 pot Herbalife Vezel- & Kruidentabletten
 • 1 pot Herbalife Instant Kruidendrank 50 gram (keuze uit 4 smaken)

PRODUCTBESCHRIJVING

Het Herbalife Advanced Afslank Programma bevat de producten uit het Herbalife Quickstart Afslank Programma, plus de Herbalife Instant Kruidendrank. Door deze geweldige combinatie van producten heeft u een geweldig uitgangspunt voor als u al een wat langere tijd geleden een paar kilo bent aangekomen. Ook bij het Herbalife Advanced Afslank Programma is de voedingsbasis de Herbalife Formula 1 Shake die ervoor zorgt dat u alle voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor tevens de voedingsstoffen in de supplementen beter door uw lichaam worden opgenomen. Zo kunt u op een gezonde en verantwoorde manier uw aangekomen kilo’s afslanken die u graag weer kwijt wil.

Het Herbalife Advanced Afslank Programma bevat:

 • 2 bussen Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken). Bevat alle belangrijke voedingsstoffen die ons lichaam op dagelijkse basis nodig heeft.
 • 1 pot Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex. Draagt bij aan een goede, preventieve gezondheid en verbetert de opname van voedingsstoffen uit uw dagelijkse voeding.
 • 1 pot Herbalife Vezel- & Kruidentabletten. Zorgt voor een continue reiniging, waardoor het opnamevermogen van de darm kan worden verbeterd.
 • 1 pot Herbalife Instant Kruidendrank 50 gram (keuze uit 4 smaken). Zorgt voor een betere vochtbalans en verhoogt uw stofwisseling. De bijnaam van de Herbalife Instant Kruidendrank is dan ook “de centimetervreter”.

PAST HET HERBALIFE ADVANCED AFSLANK PROGRAMMA WEL BIJ MIJ?

Door het aanpassen van uw voeding komt uw lichaam weer in balans en zult u gaan afslanken. Het is mogelijk dat u meer baat heeft bij een ander afslankprogramma. Voor mensen die al wat langer overgewicht hebben en (te) weinig bewegen adviseren wij het Herbalife Ultime Afslank Programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om u kilo’s af te doen slanken die er al wat langer heeft en u de energie geeft om (meer) te bewegen. Daarnaast komt uw stofwisseling opgang waardoor u sneller resultaat zult hebben.

Bewegen

Voor de een is dat elke dag naar de sportschool en voor de ander is dat om de dag een blokje om de wijk heen lopen. Doe aan 30 minuten bewegen per dag (naast uw dagelijkse bezigheden zoals werk, fietsen naar werk/school etc.). Afslanken gaat makkelijker wanneer u met regelmaat beweegt in combinatie met het Herbalife Advanced Afslank Programma. Het is dan ook belangrijk dat u een vorm van beweging inpast in uw levensstijl. Zorg dat u iets vind wat u leuk vind om te doen het hele jaar door. Wij organiseren met regelmaat diverse challenge om u in beweging te houden. Like onze Facebook pagina en zoek de challenge uit die u leuk vind.

Sporten

Door meer te sporten/bewegen dan dat u normaal doet zal er toe leiden dat uw spiermassa zal toe nemen. Door uw beweging zal u een hogere stofwisseling krijgen en daardoor een hogere vetverbranding. Ook wanneer u niet beweegt! U kunt dat vertalen op de weegschaal dat het gewicht omhoog zal gaan. Desondanks dat de weegschaal omhoog gaat in plaats van omlaag, adviseren wij u toch om door te gaan met sporten & bewegen.  Wanneer u blijft bewegen zal dat zorgen voor blijvend gewichtsverlies.

Kortom in theorie kunt u in gewicht aankomen en toch in kledingmaten kleiner worden. Zolang u zich concentreert op uw beweging en voedingspatroon in combinatie met het Herbalife Advanced Afslank Programma zult u uiteindelijk het gewenste resultaat zien. Mocht u hulp nodig hebben dan kan een van onze coaches u bijstaan.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha