Afslank Programma 1 - Quickstart

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: QS-Afslanken
  • Spaarpunten: 12

Beschikbare opties:

Een paar kilo te veel?

Dan is dit het basis programma voor wanneer u een paar kilo overgewicht heeft. De combinatie van de producten in het Herbalife Quickstart Afslank Programma geven u een geweldig uitgangspunt voor als u een paar kilo af wilt slanken, die u in de afgelopen tijd bent aangekomen.

Het Herbalife Quickstart Afslank Programma bevat:

  • 2 bussen Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 10 smaken)
  • 1 pot Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex
  • 1 pot Herbalife Vezel- & Kruidentabletten


PRODUCTBESCHRIJVING

Het Herbalife Quickstart Afslank programma heeft een geweldige combinatie van producten die u een geweldig uitgangspunt geven voor als u de afgelopen tijd een paar kilo bent aangekomen. De verrukkelijke voedingsbasis Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 10 smaken) zorgt ervoor dat u alle voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor tevens de voedingsstoffen in de supplementen beter door uw lichaam worden opgenomen. Zo kunt u op een gezonde manier uw aangekomen kilo’s afslanken die u graag weer kwijt wil.

Het Herbalife Quickstart Afslank Programma bevat:

PAST HET HERBALIFE QUICKSTART AFSLANK PROGRAMMA WEL BIJ MIJ?

Door het aanpassen van uw voeding komt uw lichaam weer in balans en zult u gaan afslanken. Het is mogelijk dat u meer baat heeft bij één van de andere afslankprogramma’s. Voor mensen die al wat langer overgewicht hebben adviseren wij het Herbalife Advanced Afslank Programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om u kilo’s af te doen slanken die er al wat langer heeft. Als u daarnaast ook nog (te) weinig beweegt past het Herbalife Ultimate Afslank Programma beter bij u. Met dit programma komt uw stofwisseling sneller opgang.

Bewegen

Afslanken gaat makkelijker wanneer u met regelmaat beweegt in combinatie met het Herbalife Quickstart Afslank Programma. Het is dan ook belangrijk dat u in uw leefstijl een vorm van beweging inpast. Voor de een is dat elke dag naar de sportschool en voor de ander is dat om de dag een blokje om de wijk heen lopen. Doe aan 30 minuten bewegen per dag (naast uw dagelijkse bezigheden zoals werk, fietsen naar werk/school etc.). Zorg dat u iets vind wat u leuk vind om te doen zomer en winter. Wij organiseren met regelmaat diverse challenge om u in beweging te houden. Like onze Facebook pagina en zoek de challenge uit die u leuk vind.

Sporten
Meer bewegen dan normaal zal er toe leiden dat uw spiermassa zal toe nemen. Dat kunt u vertalen op de weegschaal dat het gewicht omhoog zal gaan. Toch adviseren wij om door te gaan met sporten, want wanneer u zal blijven bewegen zal dat zorgen voor blijvend gewichtsverlies. U zal door uw beweging een hogere stofwisseling krijgen en daardoor een hogere vetverbranding. Ook wanneer u niet beweegt!

Kortom in theorie kunt u in gewicht aankomen en toch in kledingmaten kleiner worden in combinatie met het Herbalife Quickstart Afslank Programma. Zolang u zich focust op uw beweging en voedingspatroon. Uiteraard kun u hierbij geholpen worden door een van onze coaches mocht u dat willen.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha