Afslank Programma 3 - Ultimate

  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Model: UT-Afslanken
  • Spaarpunten: 19

Beschikbare opties:

Overgewicht en weinig beweging?

De combinatie van de producten in het Herbalife Ultimate Afslank Programma geven u een geweldig uitgangspunt voor als u een paar kilo af wilt slanken, die u enige tijd geleden al bent aangekomen en u meer energie tegen over de gehele dag. Het Herbalife Ultimate Afslank Programma bevat de producten uit het Herbalife Advanced Afslank Programma, plus de Herbalife Cell Nutrition.

Het Herbalife Ultimate Afslank Programma bevat:

  • 2 bussen Herbalife Formula 1 Shake (keuze uit 7 smaken)
  • 1 pot Herbalife Formula 2 Multivitaminencomplex
  • 1 pot Herbalife Vezel- & Kruidentabletten
  • 1 pot Herbalife Instant Kruidendrank 50 gram (keuze uit 4 smaken)
  • 1 pot Herbalife Cell Nutrition

PRODUCTBESCHRIJVING

Het Herbalife Ultimate Afslank Programma bevat de producten uit het Herbalife Advanced Afslank Programma, plus de Herbalife Cell Nutrition. Door deze geweldige combinatie van producten heeft u een geweldig uitgangspunt voor als u al een wat langere tijd geleden een paar kilo bent aangekomen en weinig energie heeft. Ook bij het Herbalife Ultimate Afslank Programma is de voedingsbasis de Herbalife Formula 1 Shake die ervoor zorgt dat u alle voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor tevens de voedingsstoffen in de supplementen beter door uw lichaam worden opgenomen. Zo kunt u met meer energie op een gezonde en verantwoorde manier uw aangekomen kilo’s afslanken die u graag weer kwijt wil.

Het Herbalife Ultimate Afslank Programma bevat:

PAST HET HERBALIFE ULTIMATE AFSLANK PROGRAMMA PROGRAMMA WEL BIJ MIJ?

Voor mensen die al wat langer overgewicht hebben en (te) weinig bewegen adviseren wij het Herbalife Ultime Afslank Programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld om u kilo’s af te doen slanken die u al wat langer heeft en u de energie geeft om (meer) te bewegen. Door het aanpassen van uw voeding komt uw lichaam weer in balans en zult u gaan afslanken. Daarnaast komt uw stofwisseling opgang waardoor u sneller resultaat zult hebben. Een persoonlijk advies is altijd mogelijk.

Bewegen
Voor de een is dat elke dag naar de sportschool en voor de ander is dat om de dag een blokje om de wijk heen lopen. Doe aan 30 minuten bewegen per dag (naast uw dagelijkse bezigheden zoals werk, fietsen naar werk/school etc.). Afslanken gaat makkelijker wanneer u met regelmaat beweegt in combinatie met het Herbalife Ultimate Afslank Programma. Het is dan ook belangrijk dat u een vorm van beweging inpast in uw levensstijl. Zorg dat u iets vind wat u leuk vind om te doen het hele jaar door. Wij organiseren met regelmaat diverse challenge om u in beweging te houden. Like onze Facebook pagina en zoek de challenge uit die u leuk vind.

Sporten
Door meer te sporten/bewegen dan dat u normaal doet zal er toe leiden dat uw spiermassa zal toe nemen. Door uw beweging zal u een hogere stofwisseling krijgen en daardoor een hogere vetverbranding. Ook wanneer u niet beweegt! U kunt dat vertalen op de weegschaal dat het gewicht omhoog zal gaan. Desondanks dat de weegschaal omhoog gaat in plaats van omlaag, adviseren wij u toch om door te gaan met sporten & bewegen.  Wanneer u blijft bewegen zal dat zorgen voor blijvend gewichtsverlies.

Kortom in theorie kunt u in gewicht aankomen en toch in kledingmaten kleiner worden. Zolang u zich concentreert op uw beweging en voedingspatroon in combinatie met het Herbalife Ultimate Afslank Programma zult u uiteindelijk het gewenste resultaat zien. Mocht u hulp nodig hebben dan kan een van onze coaches u bijstaan.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha